GENTLEBARMAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GENTLEBARMAN

S-E-S-L-İ...D-Ü-Ş-Ü-N-E-N-L-E-R-İ-N...Y-E-R-İ...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =)

3 posters
YazarMesaj
sister
Admin
sister

not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =) Empty
MesajKonu: not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =)   not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =) Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 4:44 pm

California da yasanmis ve kayıtlara gecmis bir olay dosyasi :

Adamin biri yeni ulastigi otele kaydini yaptirir.Odasına girdiginde masada bir bilgisayar görür ve karisina e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdigi mesaji farkinda olmadan yanlis bir adrese gönderir.... tam bu sirada farkli bir yerde kadin, kocasinin cenaze töreninden evine yeni dönmustür ve bilgisayarindaki maili görür, arkadaslarindan geldigini dusündügü maili okuyunca oldugu yere yigilip kalir. Odaya giren annesi yerde yatan kizini ve ekrandaki mesaji görür.

Kime : Sevgili karima
Konu : Yeni ulastim.
Tarih : 16 Mayis 2004

Benden haber aldiginana sasiracagindan eminim.Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulastim ve kaydimi yaptirdim. Hersey yarin senin buraya gelecegini dusünülerek hazirlanmis. Seninle bulusmayi dört gözle bekliyorum. Umarim benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

Not : Burasi çok sicak.
http://www.gentlebarman.ile.biz
efsane hüseyin
Moderatör
Moderatör
efsane hüseyin

MesajKonu: Geri: not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =)   not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =) Icon_minitimePerş. Ağus. 02, 2007 4:19 pm

eline sağlık gözde
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =)   not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =) Icon_minitimeCuma Ağus. 03, 2007 5:28 am

ancak bu kadar tesadüf olur. not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =) 41579
http://barmans.yourme.net

not:burası çok sıcak mutlaka okuyun =)
1 sayfadaki 1 sayfası